Dag 16 op weg naar twee dagen relaxen

9 november 2025 - Thành phố Phan Thiết, Vietnam

Vanmorgen om 07.00 uur werden we gewekt en na een goed ontbijt vertrokken we om 08.30 naar ons een na laatste verblijf. Maar eerst gingen we nog met een boot het water op om langs de de vissers te varen die op het water druk zijn met het vangen van vis. Inktvis, mosselen en krabben is het voornaamste wat ze vangen. Na een uur waren we weer in de haven en vertrokken we richting lunchlocatie. Na de lunch gingen we nog naar drie kleine plaatsen voor bezichtigingen. De 1e  waren de rode duinen wat echt een flop was. Niets rood en het leek het Kootwijkerzand  wel. Wilma en Sandra zijn nog naar boven gegaan en Martin en Hans namen een drankje. Daarna naar een uitkijkpunt vanwaar je allemaal vissersboten kon zien. Als slot gingen we langs een bedrijf waar vissausen gemaakt worden. Daarna dan eindelijk naar ons beach resort. Ik moet eerlijk zeggen een schitterend resort aan zee en tussen het groen. Mooi zwembad en een goed restaurant. Na aankomst eerst nog even zwemmen en daarna douchen en heerlijk eten.. Morgen hebben we een relaxdag en de planning is om bij resort te blijven aan het strand of bij het zwembad. Jullie gaan weer horen.

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade