Dag 5: Cape Cod - Freeport

10 september 2026 - Freeport, Maine, Verenigde Staten

Vandaag stond een wat langere Rit naar Freeport op het programma. Een rit van bijna vier uur. Het weer was wat minder, maar wel droog. Om -9.00 uur vertrokken we en met een korte tussenstop bij Dunking Donuts waren we om exact 13.00 uur bij os Hotel. We konden direct op de kamer en dat was lekker. Vervolgens de navigatie ingesteld op de outlets en direct op weg. Aldaar aangekomen hebben we eerst wat gegeten om vervolgens de outlets te betreden. Dat viel even zwaar tegen. Veel winkels die nog wel op internet stonden waren verdwenen of gewoon gesloten. Ook de Ralph Lauren winkel en daar werd Hans niet vrolijk van. Er was geen enkele sportwinkel zoals Nike, Adidas  of een ander merk.We moesten er maar het beste van maken en we zijn de overgebleven winkels afgegaan maar het was het allemaal net niet. Daar waar we in het verleden volop konden kopen kwamen nu met een bescheiden buit terug.

om 16.00 waren we er helemaal klaar mee en hebben we een gezellige pub opgezocht om een heerlijk biertje en wijntje te  drinken. Het was daar zo gezellig dat we er ook maar heerlijk gegeten hebben. Zo kwam er een einde aan een iets wat teleurstellende dag. Morgen vertrekken we richting Acadia National Park waar we wat natuur gaan snuiven. Tot morgen.

20260909_18375420260909_1844191000017768